International Fodbold

Skadet Ajax-dansker melder afbud til U21-landsholdet – FC Nordsjælland-stopper udtages

Der er skadesproblemer på det danske U21-landshold, hvor Anton Gaaei netop har meldt afbud grundet en skade. I stedet tiltræder Jonas Jensen-Abbew truppen.

Skadet Anton Gaaei udskiftes med Jonas Jensen-Abbew på U21-landsholdet
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

De døjer med skader på de danske landshold.

Den danske landstræner Kasper Hjulmand netop foretaget to udskiftninger i sin trup, da profilerne Christian Eriksen og Rasmus Højlund er blevet ramt af skadet.

Men det er ikke kun på det danske herrelandshold, at der i disse dage er problemer med skader. Det gælder også for det danske U21-landshold. Her har landstræner Steffen Højer ligeledes foretaget en udskiftning mandag formiddag.

Således står det klart, at Ajax-danskeren Anton Gaaei falder ud af truppen, da han har været nødt til at melde afbud i denne omgang grundet en skade.

I stedet har Steffen Højer hentet FC Nordsjælland-stopperen Jonas Jensen-Abbew ind til truppen.

Jonas Jensen-Abbew har en række landskampe på CV’et fra det danske U18-landshold, men har ellers ingen landsholdserfaring. Kommer Jensen-Abbew i aktion for U21-landsholdet, vil der dermed være tale om en U21-landsholdsdebut.

Skidt nyt for Danmark: Hjulmand tvunget til at skifte to profiler i landsholdstruppen

Det danske U21-landshold møder i denne landsholdstermin i første omgang Marokko i en træningskamp på Pinatar Arena i Murcia den 16. november.

Herefter gælder det den vigtige EM-kvalifikationskamp på udebane mod Wales, som spilles den 20.november.

De danske U21-tropper har indtil videre hentet fem point i tre kampe i EM-kvalifikationen og indtager dermed en delt andenplads med netop Wales.

Brøndby-profiler om det danske landshold: Man vil selvfølgelig altid gerne være med

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P