Officielt: Riddersholm færdig i IFK Norrköping

Den danske træner, Glen Riddersholm, er nu fortid i Allsvenskan-klubben IFK Norrköping, da parterne har valgt at stoppe samarbejdet.

IFK Norrköping og Glen Riddersholm stopper samarbejdet
Foto: Adam Ihse/TT/Ritzau Scanpix

Glen Riddersholm er færdig som cheftræner i IFK Norrköping.

Det står klart mandag, hvor Allsvenskan-klubben har offentliggjort nyheden på sin hjemmeside.

Her fremgår det, at parterne er nået til enighed om at stoppe samarbejdet med øjeblikkelig virkning – to år før den oprindelige kontrakt stod til at udløbe.

På klubbens hjemmeside sætter formand i IFK Norrköping, Sakarias Mårdh, nogle perspektiver på beslutningen.

– Glen kom til klubben, da vi var i en meget sårbar position. Med ham ved roret holdt vi os på den rigtige side af nedrykningsstregen i Allsvenskan i 2022, fortæller han og fortsætter:

– Men vi er alle enige om, at vi ikke har set den udvikling, vi arbejdede for i løbet af denne sæson. Derfor har vi – sammen med Glen – truffet beslutningen om at stoppe samarbejdet nu.

Det oplyses, at spillerne i den kommen tid vil blive ledet af den resterende del at trænerstaben, der fortsat er at finde i klubben.

Inden for en overskuelig tidhorisont er det planen, at klubben vil give yderligere information i forhold til de mere eksakte roller i staben samt afklare, hvem der bliver klubbens nye cheftræner.

Glen Riddersholm skiftede til IFK Norrköping i august 2022 efter en kort periode som assistenttræner i belgiske KRC Genk. Hans oprindelige kontrakt stod til at udløbe i december 2025.

Riddersholm overrasket over Sisto-nedtur: Man savner nuancerne
Skidt nyt for Danmark: Hjulmand tvunget til at skifte to profiler i landsholdstruppen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P