3F Superligaen

Medie: Italiensk klub lurer på AGF-spiller

Han er netop skiftet til AGF denne sommer, men tiden i klubben kan potentielt set være forbi, før den for alvor er gået i gang.

Serie B-klubben Pescara jagter AGF's Julius Beck
Brøndbys Nicilai Vallys i kamp med AGFs Julius Beck og Mikael Anderson under superligakampen mellem AGF og Brøndby IF i Aarhus søndag den 17. september 2023.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Julius Beck kan snart være fortid i AGF.

Den 18-årige midtbanespiller skiftede så sent som i sommer til AGF på en lejeaftale fra italiensk Spezia Calcio.

Lejeaftalen gælder for den resterende del af sæsonen og har desuden en købsoption inkluderet. Men det skyldes ikke lejeaftalens udløb, at Julius Beck potentielt snart forlader AGF.

Ifølge det italienske medie Il Centro er der nemlig interesse i Julius Beck fra det italienske.

Mediet beretter således, at den italienske Serie B-klub Pescara har set sig varm på Julius Beck, som man angiveligt ønsker at hente til klubben allerede til januar – seks måneder før lejeaftalens udløb med AGF.

Dermed kan AGF potentielt blive nødt til at tage en hurtig beslutning i forhold til, om klubben ønsker at gøre brug af købsoptionen i lejeaftalen med Julius Beck eller ej.

Julius Beck har endnu ikke slået igennem på aarhusianernes førstehold og har ikke fået megen spilletid siden sit skifte til AGF.

I alt er det blevet til 92 minutter på banen for AGF’s førstehold fordelt på to mindre indhop i Superligaen samt en kamp i Oddset Pokalen mod Ishøj IF.

Julius Beck er i skrivende stund tilknyttet AGF frem til sommeren 2024, hvorefter turen går tilbage til Spezia Calcio, medmindre AGF vælger at benytte sig af købsoptionen i aftalen.

Patrick Mortensen scorede på legendeaften: Mon ikke jeg selv får lov at stå på den liste
Mål og Highlights: Superligaen knækkes over på midten – AGF sejrer sikkert mod Viborg FF
Tobias Bech om at score mod sin tidligere klub: Specielt men vil gøre alt for AGF

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P