Mål og Highlights: Bundkampen åbnet på vid gab – Vejle besejrer Lyngby BK

Vejle åbnede søndag eftermiddag bundkampen fuldstændig, da klubben besejrede Lyngby BK på hjemmebanen. Se alle mål og highlights her.

Vejle besejrer Lyngby BK

Der var vigtige point på spil, da Lyngby BK søndag eftermiddag gæstede Vejle i et intenst Superliga-opgør.

Vejle kunne med en sejr kravle helt op bag OB på tiendepladsen i stillingen, mens Lyngby BK kunne spille sig på god afstand af nedrykningsstregen og tættere på top-seks.

Det blev dog førstnævnte, der trak sig sejrrigt ud af søndagens opgør. Kampen endte 1-0 til hjemmeholdet Vejle – en sejr som blev sikret af angriberen German Onugkha midt i anden halvleg.

Vejle havde godt med chancer i opgøret og efter 67 minutters spil kunne den 27-årige angriber af to omgange bugsere en tværbold i kassen fra tæt hold. Efter et kortere gennemtjek af VAR blev scoringen godkendt.

Med søndagens Vejle-sejr mod Lyngby er der nu bragt stor spænding ind i bundkampen i Superligaen. Blot fire point adskiller nu 11.- og 7.-pladsen i tabellen.

Der resterer dog fortsat tre kampe af 15. spillerunde i Superligaen, så meget kan fortsat ændre sig.

Se scoreboard, statistikker og den samlede Superliga-stilling herunder og se alle mål og highlights i videoen øverst i artiklen