Lindstrøm indskiftet i kæmpe Napoli-nedtur

Napoli skuffede søndag på hjemmebane mod Empoli, hvor de tabte med 1-0. Jesper Lindstrøm kom ind med små 20 minutter tilbage af kampen.

Napoli skuffede søndag mod Empoli på hjemmebane
Alberto Pizzoli/AFP/Ritzau Scanpix

Jesper Lindstrøm har ikke haft en vanvittig god start på karrieren i Napoli.

Søndag skuffede han så sammen med resten af Napolis bedste spillere ved at tabe med 1-0 til Empoli på Stadio Diego Armando Maradona.

Den danske landsholdsspiller fik vist få af sine kvaliteter, da han, efter at være blevet skiftet ind efter 72 minutter, blandt andet fik afsluttet fra kanten af feltet.

Lindstrøms skud sad dog for centralt i målet og blev reddet af Empolis målmand Etrit Berisha, som det var tilfældet med alle Napolis syv afslutninger indenfor målrammen.

Kort før tid snød Empoli så Napoli for pointene, da de scorede til 0-1 i overtiden, hvor hjemmeholdet ikke fik dækket ordentligt op.

Napoli hænger dermed stadig noget efter topholdene i Serie A, og i midtugen spillede de lyseblå syditalienere også kun uafgjort 1-1 mod Union Berlin.

Napoli har nu kun vundet en af de seneste fire kampe.