For tredje gang på fire år – Bodø/Glimt vinder det norske mesterskab

Bodø/Glimt kunne søndag aften for tredje gang på bare fire år fejre, at man nu kan kalde sig norsk mester.

Bodø/Glimt vinder det norske mesterskab
Foto: Arnd Wiegmann/Reuters/Ritzau Scanpix

Bodø/Glimt er norsk mester på ny.

Det står klart søndag aften, hvor den succesfulde norske klub med en hjemmesejr på 1-0 over Aalesund nu har spillet sig uden for rækkevidde med to spillerunder tilbage af sæsonen.

Med søndagens sejr har Bodø/Glimt nu ni point ned til Eliteseriens andenplads, hvor SK Brann befinder sig. Og med to spillerunder tilbage er det norske mesterskab sikret.

Dermed kan Bodø/Glimt, der på nuværende tidspunkt har to danskere i truppen i form af Albert Grønbæk og Adam Sørensen, fejre sit tredje norske mesterskab på bare fire sæsoner.

Med 1-0-resultatet er det nu ligeledes sikkert, at Aalesund er færdige i Eliteserien i denne omgang. Klubben er sidst i tabellen, og har otte point op til redning med to spillerunder tilbage. Dermed må klubben en tur ned i den næstbedste norske række i den kommende sæson.

Albert Grønbæk var med fra start til slut i opgøret, mens Adam Sørensen måtte se store dele af opgøret fra bænken. Danskeren blev skiftet ind i det 88. minut.

Vildt drama på og udenfor banen – Malmø FF genvinder det svenske mesterskab

Specielt Grønbæk har strålet i denne sæson for Bodø/Glimt, hvor han i alt står noteret for 14 mål og syv assists i 45 kampe fordelt på alle turneringer.

Selvom den norske liga snart gå på hæld, så venter der fortsat spændende opgør med Bodø/Glimt-briller frem mod jul.

Klubben er nemlig fortsat med i Conference League-gruppespillet, hvor man i skrivende stund indtager en andenplads med syv point i fire kampe i gruppen med Club Brügge, Lugano og Besiktas.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P