3F Superligaen

FCK-profil efter uafgjort derby: Det er ikke katastrofalt, men…

Det var ikke katastrofalt for F.C. København at spille uafgjort mod Brøndby IF, men de forsvarende danske mestre havde chancerne til at vinde, mener Rasmus Falk.

Rasmus Falk efter derby
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Der var dømt top- og rivalopgør, da Superligaens nummer ét og to, F.C. København og Brøndby IF, mødtes søndag eftermiddag.

Men selvom der var bagt op til den helt store fest i Parken, så endte derbyet helt uden scoringer, 0-0.

Og selvom man fra F.C. Københavns side gerne ville have taget sejren mod rivalerne, så var det alligevel en fint tilfreds FCK-spiller i form af Rasmus Falk, der mødte Viaplay efter opgøret.

Rasmus Falk mener nemlig, at FCK-spillerne præsterede fint i opgøret, og burde hav taget sejren. Et uafgjort resultat var dog godkendt, mener han.

– Det er ikke sådan, at det her resultat er katastrofalt i forhold til Superligaen, men vi ville selvfølgelig rigtig gerne have vundet det her derby. Vi ville gerne have vundet den her kamp, og det skulle vi også have gjort, fortæller Rasmus Falk og fortsætter:

– Det var en kamp med meget fight, mange dueller og som var lidt urytmisk. Jeg synes, at vi har de chancer, der skal til for, at vi skal gøre det færdigt i dag. Det var uskarpt, men samtidig en okay præstation. Jeg synes egentlig, at det er godkendt oven på en hård blok af kampe.

Kampen mellem F.C. København og Brøndby IF endte som sagt med et uafgjort resultat på 0-0.

Det betyder, at afstanden mellem de to klubber i toppen af Superligaen fortsat er på tre point. F.C. København har hentet 33 point i 15 kampe, mens Brøndby IF har hentet 30 point.

Læs alt om opgøret herunder og se interviewet med Rasmus Falk i videoen øverst i artiklen

Mål og Highlights: Pointdeler i Parken – intenst og masser af fight

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P