NordicBet Ligaen

Mål og Highlights: Bundprop chokerer – Næstved stjæler point fra AaB

AaB mødte søndag eftermiddag NordicBet Ligaens bundprop Næstved BK, men alligevel blev det ikke til en sejr for nordjyderne.

AaB han ansat Michael Tuxen Boll som ny administrerende direktør.

Det var top mod bund, da NordicBet Ligaens andenplads søndag eftermiddag gæstede Tintshop Park og Næstved BK, der før opgøret fristede en tilværelse på sidstepladsen i ligaen.

Alligevel var det Næstved BK, der lagde bedst fra land i opgøret med et føringsmål allerede efter to minutters spil. Og det tidlige mål skulle vise sig at blive afgørende. AaB formåede nemlig aldrig at sætte sig helt på opgøret – og det til trods for en udvisning til Næstveds Mark Kongstedt tidligt i anden halvleg. AaB fik blot sendt bolden i mål én gang i opgøret, som altså endte 1-1.

Kampens resultat betyder, at AaB ikke kunne slå igen efter Sønderjyskes sejr fredag aften. Dermed er det nu Sønderjyske, der topper NordicBet Ligaen foran AaB efter 16 spillerunder. Næstved er fortsat sidst i tabellen med fem point op til over nedrykningsstregen.