Var på randen af nederlag i topkamp: Så tog fanden ved Suarez

Luis Suarez kan stadig lave mål. Det beviste han på fornemmeste vis natten til fredag dansk tid, da han i løbet af 19 minutter fik vendt kampen mellem Gremio og Botafogo på hovedet.

Luis Suarez scorede natten til fredag et hattrick for Gremio.

Luis Suarez har den endnu.

‘Den’ værende sin evne til at score mål og afgøre fodboldkamp.

Det beviste han natten til fredag dansk tid, da han sammen med resten af Gremio bød Botafogo op til dans i et topopgør i den brasilianske liga.

Efter 49 minutters fodbold var stillingen 3-1 til Botafogo, der havde kursen sat mod tre point og en vigtig sejr.

Luis Suarez ville det dog anderledes, da han i løbet af de næste 19 minutter scorede hele tre gange i rap.

Den 36-årige angribers hattrick var nok for Gremio til at vinde opgøret, og kampen endte i stedet med 3-4 til det gæsterne.

Gremio er nu side om side med Botafogo i tabellen. Botafogo har dog spillet en kamp færre.

Medie: Nu sker det snart – Suarez og Messi genforenes

Rygterne har det seneste stykke tid sendt Luis Suarez til MLS, nærmere bestemt Inter Miami.

Det skulle ske i løbet af vinterens transfervindue, hvor den tidligere Barca-angriber har kontraktudløb i Gremio.