3F Superligaen

Uro i OB: Klubben suspenderer vicesportsdirektør

En kilde i OB bekræfter nu over for Fyens Stiftstidende, at klubbens vicesportsdirektør, Steffen Nielsen, er blevet suspenderet.

OB

Fyringen af Andreas Alm har ikke sat en stopper for uroen i OB.

Det står klart fredag, hvor flere medier kan berette, at klubbens vicesportsdirektør Steffen Nielsen er blevet suspenderet.

Et af de medier, der har fået nys om sagen, er Fyens Stiftstidende. Mediet kan via formanden for OB’s amatørafdeling, Claus Westerskov Eder, bekræfte, at suspenderingen af Steffen Nielsen altså er en realitet.

Det oplyses som udgangspunkt ikke, hvad suspenderingen af Steffen Nielsen skyldes. Det forlyder dog, at suspenderingen skyldes, at klubben lige nu undersøger en række interne forhold.

I en anonym mail skulle Steffen Nielsen ifølge Fyens Stiftstidende være beskyldt for en række kontroversielle forhold i sin tid i OB. Det oplyses ikke, hvilke forhold der helt konkret er tale om.

Steffen Nielsen har været en del af OB siden 2005, hvor han har besat forskellige roller i klubben. I 2022 blev han forfremmet til en ny stilling som vicesportsdirektør i klubben.

OB-boss bekræfter: Vi er i dialog med Tobias Slotsager

OB skal søndag eftermiddag forsøge at hente sin første hjemmesejr i denne sæson og vigtige point i kampen om at undgå nedrykning, når Hvidovre IF gæster Nature Energy Park i Odense.

Kampen fløjtes op klokken 18:00 og kan følges direkte på TV3 SPORT og Viaplay.

Se den samlede stilling i Superligaen herunder

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P