Uhre og Philadephia Union klar til MLS-kvartfinalerne

Mikael Uhre var med fra start, da Philadelphia Union sikrede sig en plads i kvartfinalerne i denne sæson playoff-spil i MLS.

Mikael Uhre scorede for Philadelphia Union i 3-1 sejren over New England i MLS.

Philadelphia Union sikrede sig en plads i kvartfinalen i MLS’s playoff-spil, da klubben med Mikael Uhre fra start vandt med 0-1 over New England.

Klubben fra den amerikanske østkyst vandt den første 1/8-finalekamp med 3-1. En kamp, hvor netop Mikael Uhre også kom på scoringstavlen.

Se målet her: Uhre scorer i playoff-sejr i MLS

Dermed gik Philadelphia Union ind til returopgøret med et godt udgangspunkt. MLS-klubben fik da også gjort arbejdet færdigt, da man sikrede sig en 0-1 sejr på udebane over New England.

Kampen blev især præget af, at hjemmeholdet fik et direkte rødt efter 45 minutter, da Mark Kaye blev vist ud for at have brugt albuerne lidt for meget.

Helten for Philadelphia Union blev Chris Donovan, der i det 79. minut scorede sejrsmålet til 0-1.

Danske Mikael Uhre fik lidt over en time på banen, da den tidligere Brøndby IF-spiller blev skiftet ud efter 67 minutter for netop Chris Donovan.

I den næste runde af playoff-spillet i MLS skal Philadelphia Union op imod FC Cincinnati i kvartfinalen. Den kamp spilles den 26. november.