Champions League

Højlund blev buhet ud af Parken: Har givet alt til den klub

Rasmus Højlund fik ikke ligefrem en venlig afsked med sin tidligere klub, da han blev skiftet ud i dramaet mellem F.C. København og Manchester United.

Rasmus Højlund scorede to kasser i Parken.

Den sætning har man hørt et par gange før, men denne gang var begivenheden en anden, og målene blev ikke scoret for hverken F.C. København eller det danske landshold.

Til gengæld blev de scoret mod førstnævnte, og de danske mestres fans var langt fra tilfredse med at have den danske stjerne tilbage på hans tidligere hjemmebane.

I hvert fald var fansenes afsked med angriberen langt fra tårevædet og emotionelt, da de buhede ham af grønsværen – noget hovedpersonen selv har svært ved at forstå, hvis buh-råbene altså var rettet mod ham.

– Hvis de er rettet mod mig, er det selvfølgelig lidt ærgerligt, fordi jeg synes, jeg har givet alt til den her klub, siger danskeren efter kampen.

Hjemmefansenes reaktion kan have noget at gøre med, at Højlund valgte at juble ved begge sine scoringer, hvilket er en smule ildeset blandt fans, når målene scores mod tidligere klubber.

United-stjernen overvejede dog aldrig at nedtone sin jubelscene.

Falk efter sensationelt comeback: Bliver ikke bedre som FCK-fan

– Når jeg scorer, så jubler jeg, det er klart, og det var jo ned mod vores egne fans, så det havde ikke noget med noget at gøre, jeg er bare glad, når jeg scorer mål, siger danskeren afslutningsvis.

Danskerens to mål bringe ham op på samlet fem scoringer i Champions League, og han er dermed delt topscorer i den prestigefyldte turnering.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P