3F Superligaen

Brøndby forlænger med 17-årig offensivspiller

Clement Bischoff har fået forlænget sin aftale i Brøndby IF.

Clement Bischoff har fået forlænget sin aftale i Brøndby IF.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Clement Bischoff har skrevet under på sin første professionelle kontrakt.

Således oplyser Brøndby IF torsdag, at man har forlænget aftalen med det 17-årige talent.

Den nye aftale mellem parterne strækker sig frem til sommeren 2026. Den forrige aftale havde udløb til sommer.

Clement Bischoff har siden sommer trænet med Brøndbys førstehold, ligesom han ved flere lejligheder har været udtaget til kampene.

I slutningen af september fik han sin debut, da han kom på banen i 3-0-sejren over Hellerup Ik i Pokalen.

– Vi er glade for at kunne forlænge med et stort talent som Clement Bischoff, der henover det sidste halve år virkelig har accelereret sin udvikling.

– Derudover er Clement ganske enkelt bare en spændende spiller med stærke individuelle færdigheder, og jeg er overbevist om, at vi sammen kan fortsætte den positive udvikling i de kommende år, siger Brøndby IF’s fodbolddirektør, Carsten V. Jensen.

Selv er Clement Bischoff også ganske begejstret for forlængelsen, der nu sender ham et skridt nærmere drømmen om at følge i fodsporene på sin onkel, Mikkel Bischoff.

– Det er selvfølgelig en kæmpe drengedrøm at forlænge med den klub, jeg har holdt med, siden jeg var helt lille og også set min onkel spille i.

– Jeg kan huske, da jeg var mindre, at jeg altid løb rundt i den her Brøndby-trøje i skolen og frikvarterene, så at jeg kan skrive under på min første professionelle aftale med Brøndby IF, det er bare en kæmpe drøm, som går i opfyldelse.

– Nu har jeg skrevet under til 2026, så mit mål er helt klart at komme ind på Superliga-holdet og spille nogle flere minutter. Jeg har siddet på bænken i det sidste stykke tid og lærer stadig fortsat meget af at træne med hver dag. Så nu er næste skridt for mig at komme ind og få endnu flere minutter, siger han.

Brøndby undskylder: Talent idømt karantæne efter racistisk kommentar rettet mod FCK-spiller

Brøndby spiller næste gang søndag, hvor F.C. København venter i et derby i Parken.

Opdateres..

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P