3F Superligaen

PS&E præsenterer trecifret millionoverskud

Parken Sport & Entertainment har tirsdag præsenteret et overskud på mere end 100 millioner kroner for den første del af 2023.

Parken Sport & Entertainment, der ejer FCK, har præsenteret et flot overskud for 2023.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Parken Sport & Entertainment har nok en gang kunnet præsentere et flot regnskab.

Således har selskabet, der ejer F.C. København, tirsdag delt sin delårsrapport for perioden 1. januar til 30. september 2023.

Selve koncernomsætningen lyder på lidt mere end en milliard kroner, hvilket er en fremgang på 138,8 millioner kroner sammenlignet med samme periode sidste år.

På fodboldsiden udgjorde resultatet af transferaktiviteter et overskud på 81,1 millioner kroner. I samme periode sidste år lød det beløb på et overskud på 80,2 millioner kroner.

Resultatet før skat i Parken Sport & Entertainment lyder på 132,6 millioner kroner, hvilket er et fald sammenlignet med sidste år, hvor det tal var 142,6 millioner kroner.

Omsætningen i F.C. København lyder på 395,7 millioner kroner for perioden, hvilket er en fremgang på 56,5 millioner kroner.

Personaleomkostningerne i klubben er steget til 254,7 millioner kroner. Det er en stigning på 19,3 millioner kroner sammenlignet med samme periode sidste år.

I delårsrapporten oplyses det, at stigningen hovedsagligt tilskrives øgede udgifter til spillertruppen og staben i FCK.

Parken Sport & Entertainments forventninger til hele 2023 forbliver uændret.

Dermed er det fortsat en omsætning på mellem 1,5 og 1,55 milliarder kroner, der er forventningen. Det skulle gerne medføre et resultat på mellem 350 og 375 millioner kroner før skat.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P