3F Superligaen

OB, nej tak: Bo Henriksen vil ikke hjem endnu

Bo Henriksen var mandag aften i Offside-studiet, hvor han blev spurgt ind til om OB-jobbet kunne lokke ham, men det mener han ikke.

Bo Henriksen er ikke interesseret i OB-job lige nu.
Foto: REUTERS/Arnd Wiegmann

Danmark lokker ikke Bo Henriksen lige foreløbig.

Trods en uvis fremtid, da den tidligere FC Midtjylland-træner har udløb i FC Zürich til sommer, er han dog ikke klar til at vende hjem til de vante rammer i Superligaen.

Det fortalte den 48-årige fynbo mandag i Offside, da han blev spurgt ind til, hvorvidt han kunne finde på at vende hjem til Fyn og OB.

– Alt kan åbne sig op, men jeg er glad for Zürich, og jeg kommer forhåbentlig til at blive i udlandet efter sommer også. 

– Lige pt. er jeg et sted, hvor jeg gerne vil udfordre mig selv i udlandet. Jeg har altid drømt om at komme til England og opleve det. Det er et fedt land og fed fodboldkultur, fortæller Bo Henriksen.

Bo Henriksen slår dog fast, at han ikke endnu ikke har givet besked til Zürich-ledelsen, at han ønsker at stoppe samarbejdet, når kontrakten udløber til sommer.

– Jeg har ikke sagt til ledelsen, at jeg vil stoppe. Jeg har sagt sandheden, og det er, at vi må se, hvad der sker.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Det er klart, at jeg vil vinde noget, og i øjeblikket har vi det sjette-syvendestørste budget i rækken, og det skal vi måske gøre bedre, hvis vi skal vinde noget. Det er det, det drejer sig om, lyder det.

– Det kan også være, at vi forlænger. Det ved vi ikke endnu. Jeg skal sætte mig ned med sportsdirektøren mellem jul og nytår og se, hvad vi bliver enige om.

Bo Henriksen startede i FC Zürich i oktober sidste år, og det er blevet til 45 kampe i spidsen for holdet, hvor det er blevet til et pointsnit på 1,69.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P