Champions League

FCK skal møde slagent United-mandskab – Neestrup er fuldstændig ligeglad

Jacob Neestrup giver ikke noget for, at Manchester United ikke kommer ind til opgøret i bedste stand.

FC Copenhagen's coach Jacob Neestrup during FC Copenhagen's press conference ahead of the team's Champions League match against Manchester United in Copenhagen on Tuesday 7 November 2023.. (Photo: Emil Nicolai Helms/Ritzau Scanpix)

Manchester United gæster Parken for første gang siden 2006 onsdag aften.

Dengang var det med unge versioner af både Wayne Rooney og Cristiano Ronaldo på holdet – men denne gang er sagen en anden.

Det er nemlig både at United-mandskab ude af form og plaget af mange skader, der er rejst til København onsdag eftermiddag. Men i FCK-lejren betyder det ikke det mindste, at det ikke er et Manchester United-hold i den bedste forfatning, man skal møde onsdag aften.

I hvert fald ikke ifølge Jacob Neestrup, der blev bedt om at forholde sig til det på tirsdagens pressemøde forud for opgøret.

– Det har jeg ingen holdning til, fordi jeg er fuldstændig ligeglad, indledte Neestrup sit svar og fortsatte:

– Om vi skulle møde et hold, der havde vundet 20 kampe i streg, et hold der lige har vundet en kamp i Premier League eller lige har tabt, det er fuldstændig lige meget. Vi skal vinde eller have point, så det havde ikke ændret noget.

Neestrup sad på tribunen i 2006: Sejren over United dannede fundament for FCK

Selvom det ikke er livsnødvendigt endnu for F.C. København, så vil minimum et point gøre livet i den resterende del af Champions League-gruppespillet noget nemmere for De Danske Mestre.

Danskerne ligger i øjeblikket sidst i gruppen, som Bayern München fører foran Galatasaray, mens onsdagens engelske modstander ligger tre’er.

Har man ikke billetter til kampen i Parken, så kan den følges direkte på TV3+ og Viaplay fra klokken 21:00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P