2. Divisionsklub fyrer cheftræner – ny træner har fortid i FCN

FA 2000 har tirsdag aften offentliggjort, at Jonas Hjortshøj er fyret som cheftræner. Samtidig præsenterer 2. Divisionsklubben den nye cheftræner.

To spillere fra FA 2000 og Skive IK kæmper om bolden
Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

FA 2000 er oprykkere i 2. Division og opererer med et af rækkens mindste budgetter.

Klubben kom stærkt fra land i denne sæson, men de seneste otte kampe har budt på blot fire point. Det blev tirsdag for meget for klubben.

Klubben meddeler nemlig, at Jonas Hjortshøj er blevet opsagt som cheftræner i den frederiksbergske klub. Sportschef Steffen Dam forklarer beslutningen til klubbens hjemmeside.

– Hverken resultater eller præstationer har de seneste uger været på et tilfredsstillende niveau, og derfor har vi nu valgt at skifte cheftræner, udtaler Dam til FA 2000s hjemmeside.

– Det har været en ekstrem svær beslutning, for Jonas Hjortshøj er en fantastisk menneske og en dygtig træner, som har gjort et flot stykke arbejde for klubben, men vi føler det rigtige er at gå i en anden retning nu.

Den nye mand i spidsen for 2. Divisions niendeplads hedder Semere Haile. Den 33-årige træer var tidligere transitionstræner i klubben og har blandt andet en fortid som spiller på FC Nordsjællands akademi.

– I Semere Haile får vi en meget talentfuld træner med en klar retning, som indtil nu sat et markant aftryk på de funktioner, han har haft i klubben.

– Vi har derfor fuld tillid til, at han sammen med resten af trænerteamet, kan føre os væk fra de kedelige pladser i rækken, udtaler Steffen Dam.

Første kamp for Haile i spidsen for FA 2000 er lørdag den 11. november mod et tredjepladsen fra Aarhus Fremad.

Få overblikket her: Overraskelser og oprykkersejr i 2. Division

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P