LaLiga

Medie: Real Madrid vil ikke købe ind til januar – holder en plads for Mbappé

Real Madrid vil efter sigende ikke bruge januar-transfervinduet til at handle nogle nye spillere ind, da man holder pladsen til Kylian Mbappé.

Ifølge et engelsk medie vil Real Madrid slet ikke handle ind i Januar, da man holder en plads åben i truppen til Kylian Mbappé.
Foto: Claudia Greco/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det bliver ved.

Rygterne omkring Kylian Mbappé og Real Madrids kærlighed til hinanden synes uden ende, og nu er der også ny udvikling i historien.

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at Real Madrid gerne vil hente den franske superstjerne til Santiago Bernabéu, selvom Kongeklubben har været ude og sige, at man ikke forhandler med Mbappé på nuværende tidspunkt.

Men kan vist roligt sige, at Real Madrid satser stort på at få Paris Saint-Germains verdensstjerne til kllubben.

Således mener den engelske avis Mirror at vide, at Real Madrid er så opsat på at få Mbappé til den spanske hovedstad, at man ikke vil hente nogen ind til januar.

Det vil man ikke, da man skal være siker på, at der er plads tli Kylian Mbappé, når han, forhåbentlig for Real, hopper på et fly til Madrid med en one-way-ticket.

Kylian Mbappés kontrakt med PSG udløber til sommer 2024, men det lader ikke til, at han vil forlænge sin aftale med den franske hovedstadsklub.

Stort resultat for undertippede Rayo – Real Madrid spillede lige op med bysbørn

PSG købte Mbappé fri af AS Monaco i 2018, hvor man måtte betale omkring 1,34 milliarder kroner.

Siden da har den franske landsholdskaptajn spillet 273 kampe og scoret 224 mål for pariserne.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P