LaLiga

Den tidligere Liverpool-spiller Iago Aspas lod alle vide, hvad han tænkte om VAR, efter en sen beslutning potentielt kostede Celta Vigo sejren mod Sevilla.

Iago Aspas væltede en VAR-skærm i raseri i kampen mellem Celta Vigo og Sevilla.

Det er ikke kun i England, at der hersker en heftig debat om VAR.

Lørdag rasede Arsenal-træneren, Mikel Arteta, efter VAR ikke annullerede et Newcastle-mål, og i LaLiga-kampen mellem Celta Vigo og Sevilla, kom sindene også i kog.

Ved stillingen 1-1 i kampens tillægstid fik Celta Vigo tildelt et straffespark. Kampens dommer, Alejandro Hernandez, blev dog efterfølgende kaldt ud til VAR-skærmen og besluttede at trække den originale kendelse tilbage.

Den beslutning overlevede VAR-skærmen ikke, da den tidligere Liverpool-spiller og nuværende anfører for Celta, Iago Aspas, i raseri valgte at vælte skærmen, så den nær ramte kampens officials, der stod ved siden af.

Se hændelsen herunder:

Celtas mål blev scoret af svenske Carl Starfelt på oplæg af Aspas efter 22 minutter, inden gæsternes Youssef En Nesyri udlignede med seks minutter igen af den ordinære spilletid. Kampen endte 1-1.