Dansk Fodbold

Racisme i 2. divisionskamp: Nu reagerer Fremad Amager

Fremad Amager reagerer nu på Esbjergs afstandstagen til racistiske tilråb, som to af EfBs spillere oplevede under søndagens kamp i 2. Division.

Fremad Amager Logo

De racistiske ytringer skulle være faldet fra en af langsiderne på Sundby Idrætspark målrettet Esbjergs Steven Simpson og Leonel Montano.

Det fik efter kampen EfBs direktør, Jens Hammer Sørensen, til at tage kraftig afstand fra de racistiske tilråb, som faldt under kampen.

Søndag aften forholder Fremad Amager Elites direktør, Lars Hein, sig til Esbjergs oplevelse på Sundby Idrætspark.

– Fremad Amager Elite tager selvfølgelig skarpt afstand fra racistiske bemærkninger. Det hører ingen steder hjemme – og skal stoppes, udtaler Lars Hein i et skriftlig svar til campo.dk.

– Når det så er sagt, er der ikke nogen fra Fremad Amager Elite der har overhørt noget i forbindelse med dagens kamp mod Esbjerg, men vi kommer til at nærstudere både det officielle videomateriale og lokale optagelser fra tilskuerne på stadion, så vi kan få skredet ind, hvis der er noget om snakken.

– Vi ved selv, hvor ubehageligt det kan være med racistiske bemærkninger, da flere af Fremad Amagers spiller blev udsat for det i en kamp mod FA2000 for ganske få uger siden, slutter Lars Hein.

Fremad Amager tabte kampen 0-1 til Esbjerg fB.

Esbjerg fB tager afstand fra racistiske ytringer fra Fremad Amager tilhængere

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P