Nervepirrende finale venter i Sverige: Elfsborg misser gylden mulighed

Allsvenskans førerhold Elfsborg missede en oplagt mesterskabs-matchbold hjemme mod bundproppen Degerfors. Nu venter en finale i sidste runde mod rækkens to'er, Malmö FF.

Elfsborg Logo

Alt var på plads for Elfsborg, efter at Malmö FF tabte tidligere på lørdagen mod BK Häcken.

Elfsborg skulle bare vinde en formsejr over rækkens næstsidsteplads, før at champagneflaskerne kunne poppe og festen bryde ud hjemme på Borås Arena.

Men det gik langtfra som planlagt for Allsvenskans førerhold.

Efter 39 minutter kom Degerfors overraskende foran ved Seid Korac. Elfsborg fik dog svaret tilbage efter en times spil, da danske Jens Jakob Thomasen fandt Sebastian Holmen.

1-1, og så gik jagten ind for Elfsborg på det sidste afgørende mål. Men 10 minutter før tid var det gæsternes Peter Gwargis, der scorede for Degerfors, og selv om Elfsborg fik udlignet til sidst, så blev det en skuffende aften for førstepladsen.

Det uafgjorte resultatet betyder nemlig, at mesterskabet afgøres i den sidste runde af Allsvenskan. Derfor bør alle fodboldinteresserede sætte kryds i kalenderen søndag den 12. november klokken 15:00.

Her spiller Malmö FF og Elsborg nemlig en direkte duel om det svenske mesterskab. Der bliver smæk på kedlerne, for hjemmeholdet skal vinde, for at erobre førstepladsen.

Skandalekamp i Sverige: Kampafbrydelse i Häckens sejr over Malmö