3F Superligaen

Froholdt efter SL-debutmål: FCK har gang i noget superfedt

Victor Froholdt scorede i sin superligadebut for F.C. København i sejren over Randers, og den unge FCK'er er fuld af roser til sin klub.

Victor Froholdt er glad
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

F.C. Københavns talentfabrik spytter flere unge talenter ud i disse tider.

Oscar Højlund, Orri Óskarsson og William Clem er alle kommet gennem akademiets samlebånd, og søndag fik en ny spiller debut i Superligaen.

Victor Froholdt blev skiftet ind til de sidste minutter i kampen mod Randers, men selv om det kun blev til otte minutter på banen, så fik den 17-årige FCK’er scoret i sin superligadebut.

– Jeg fik af vide, de skulle bruge en, der kunne arbejde røven ud af bukserne for at hive den her i land. Så ja, jeg er superglad for, at jeg fik muligheden for at kunne arbejde og også gøre det til 4-2, udtalte Froholdt til Discovery efter kampen.

Unge Froholdt er seneste skud på stammen hos københavnerne, og kantspilleren roser Neestrup og co. for at kigge ungdommens vej.

– Jeg synes, at FCK har gang i noget superfedt.

– Holdkammeraterne på holdet har været rigtig gode til at tage imod mig og få de unge spillere til at føle sig rigtig godt tilpas. Det hjælper også til, at man præsterer bedre på banen.

– Så jeg synes, FCK har gang i noget superfedt, og vi unge spillere skal bare blive ved med at arbejde rigtig hårdt, slutter Victor Froholdt.

Det var Froholdts andet mål for F.C. Københavns førstehold. Første mål blev scoret tidligere på efteråret i pokalkampen mod Lyseng IF.

F.C. København tog alle tre point i Randers trods vaklende start

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P