Mål og Highlights: Lyngby og OB deler i porten efter målrigt opgør

Søren Krogh fik debut som cheftræner for OB, da fynboerne lørdag eftermiddag spillede uafgjort mod Lyngby Boldklub på udebane.

Don Deedson rækker armene i vejret efter scoring

OB har hentet de fleste af sæsonens point på de sjællandske udebaner. Syv ud af fynboernes 13 point i denne sæson er hentet i Brøndby, Hvidovre og Farum, og lørdag var det så Lyngby, der var modstanderen.

Det var første kamp for OB efter fyringen af Andreas Alm, og den nye mand i spidsen, Søren Krogh, kunne juble efter 13 minutter, da Bashkim Kadrii bragte fynboerne foran. Stillingen holdte til pausen.

Freyr Alexanderssons mandskab var som forvandlet, da de kom ud til anden halvleg, og på bare fem minutter scorede Lyngby to gange. Fynboerne fik dog udlinget til allersidst ved Don Deedson, og derfor endte kampen 2-2.