Premier League

Medie: Ny Premier League-bejler til bænket Ramsdale

Aaron Ramsdale er røget ud på bænken i Arsenal. Derfor kan der vente et klubskifte om hjørnet, hvor flere Premier League-klubber skulle have interesse.

Newcastle jagter Aaron Ramsdale
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er ikke blevet til meget førsteholdsfodbold for Aaron Ramsdale i denne sæson.

I den forgangne sæson var Aaron Ramsdale ellers fast sidsteskanse for Mikel Artetas Arsenal, men med sommerens transfervindue er der nu ændret godt og grundigt på det.

Brentford-keeperen David Raya er nemlig blevet hentet til klubben på en lejeaftale for den resterende del af sæsonen og med en købsoption inkluderet. Og på det seneste er det David Raya, der har overtaget pladsen mellem stængerne i London-klubben.

Det har ikke ligefrem været tilfredsstillende for Aaron Ramsdale, og straks har det fået transfermøllen til at sætte i sving.

Senest forlød det, at London-naboerne fra Chelsea FC skulle være interesseret i at hente Aaron Ramsdale ind. Klubben har lige nu Robert Sanchez som førstemålmand, mens Kepa Arrizabalaga er udlejet til Real Madrid, som angiveligt skulle være interesseret i at gøre aftalen permanent.

Dermed ville det give god mening for Chelsea, at se sig om efter endnu en keeper. Men nu tyder alt på, at Chelsea får kamp til stregen, hvis de vil forsøge at hente Aaron Ramsdale til klubben. Det skriver TalkSport ifølge Sky Sports.

Medie: Arsenal jagter ung Leipzig-profil

Således skulle Newcastle ligeledes være interesseret i at hente Aaron Ramsdale til klubben. Newcastle-manager Eddie Howe skulle nemlig have et godt øje til Ramsdale.

Faktisk har Eddie Howe tidligere i karrieren hentet Aaron Ramsdale på en transfer. Dengang hed Eddie Howes arbejdsgiver Bournemouth, og hertil hentede han Ramsdale fra Sheffield United i en alder af bare 16 år.

Aaron Ramsdale skiftede til Arsenal fra Sheffield United tilbage i sommeren 2021. Siden er det blevet til 85 kampe med 31 clean sheets til følge.

Hans nuværende kontrakt med The Gunners løber frem til sommeren 2026.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P