Fire timer under kniven: Neymar meldes ude i op til et år

Neymar har været en tur under kniven, hvor han er blevet opereret for et overrevet korsbånd og en ødelagt menisk. Meldingen lyder, at der kan gå op til et år, før han igen kan spille fodbold.

Neymar er blevet opereret og kan se frem til en skadesperiode på op til et år
Foto: Andres Cuenca/Reuters/Ritzau Scanpix

Der kommer til at gå noget tid, før den brasilianske stjerne, Neymar, igen kommer til at drible rundt på en fodboldbane.

Den 31-årige brasilianer blev i forbindelse med landsholdsterminen i midten af oktober ramt af en vaskeægte skrækskade, da han i en duel fik revet både det forreste korsbånd og sin menisk over.

I første omgang kom der intet tidsestimat i forhold til, hvor længe skaden ville holde Neymar på sidelinjen, men sikkert var det dog, at det krævede et indgreb i form af en operation. Den operation er nu netop blevet udført, og dermed er der nyt om Neymars tilstand.

Ifølge Globo Esporte gik operationen af Neymar, som blev udført i løbet af torsdag, præcis som den skulle. Neymar er fortsat på hospitalet, hvor han skal være under observation indtil på lørdag.

Estimatet, i forhold til hvor længe Neymar forventes at være ukampdygtig, lyder på helt op til et år. Går alt rigtig godt kan Neymar potentielt allerede være tilbage om seks måneder, men det bliver formentligt et sted imellem seks måneder og et år, oplyser Globo Esport, som har snakket med lægen, der udførte operationen.

Det betyder blandt andet, at Neymar med al sandsynlighed kommer til at misse Copa America, som afholdes i USA til sommer. Derudover går han også glip af en del klubkampe for Al-Hilal.

Fyringsrygter om Erik ten Hag affejes: Det er løgn

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P