International Fodbold

Romario om landstrænerposten i Brasilien: Fuck Ancelotti

Rygterne har længe gået på, at Carlo Ancelotti bliver landstræner for Brasilien næste sommer. Men den ide er legenden Romario ikke tilhænger af.

Carlo Ancelotti i spidsen som cheftræner for Real Madrid.
Foto: Isabel Infantes/Reuters/Ritzau Scanpix.

Siden Tite blev fyret som landstræner for det brasilianske landshold, har rygterne gået på, at Real Madrids cheftræner, Carlo Ancelotti, er den næste i rækken.

For nu er den italienske træner fortsat på kontrakt i Madrid, hvor Florentino Perez og Real Madrid har papir på Ancelotti frem til sommeren 2024.

Derfor har Brasilien i mellemtiden fundet en midlertidig løsning, da Fluminenses cheftræner, Fernando Diniz, har fået en etårig kontrakt som landstræner ved siden af jobbet i den brasilianske klub.

Selvom de fleste eksperter og medier er enige om, at Diniz’ tid som landstræner kun er på delt tid, så er det dog ikke alle i Brasilien, der er helt enige i den påstand.

Den tidligere FC Barcelona-spiller og brasilianske legende Romario har nemlig til mediet O Globo givet sin holdning til kende. Og her er der ikke tvivl om, at Ancelotti ikke er favoritten.

– Faktisk vil jeg først lykønske Ednaldo Rodrigues, der er præsident for CBF (Brasiliens fodboldforbund, red.), da det var et godt valg med Diniz. Han er den bedste træner, vi har.

– Han (Diniz, red.) har ikke tid til at gøre det med landsholdet, som han normalt gør på klubplan, hvilket er hans træning og måden at samle spillerne på. Han gør, hvad han kan.

– Han har stået uafgjort og tabt i sine to seneste kampe, men ingen vinder hver gang. Men jeg kan sige, at min holdning er – min ydmyge holdning – at Brasiliens landshold er i gode hænder ved Diniz. Fuck Ancelotti. Jeg vil have Diniz hele vejen, siger Romario til O Globo.

Brasiliens næste landskamp er den 17. november, når brasilianerne møder Columbia i den sydamerikanske VM-kvalifikation på udebane.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P