Dansk Fodbold

Marko Divkovic hylder holdet: Vi har fået en god vindermentalitet

Brøndby IF har vundet ni ud af de sidste 11 kampe, og det kan mærkes i truppen, fortæller en af klubbens store profiler forud for torsdagens pokalkamp mod Randers FC.

Marko Divkovic mærker vindermentaliteten i Brøndby IF
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Brøndby startede sæsonen skidt, men Jesper Sørensens mandskab har i den grad fået vind i sejlene.

Vestegnsklubben har ikke tabt siden september, og torsdag aften skal klubben forsøge at ride videre på bølgen i pokalkampen mod Randers FC.

Brøndbys mange sejre – senest i søndags over FC Nordsjælland – kan også mærkes i truppen. Det fortæller en af Brøndbys helt store profiler i denne sæson, den omskolede kroatiske wingback Marko Divkovic.

– Jeg synes, at vi har fået en positiv vindermentalitet i truppen. Vi er en kompetitiv gruppe, der giver den gas til træning, og som vil vinde alle de kampe, vi går ind i. Både i Superligaen og i pokalturneringen, fortæller Marko Divkovic til klubbens egen hjemmeside.

Torsdag aften gælder det så Randers FC på udebane. Det er blot to runder siden, Brøndby spillede 2-2 i Randers i Superligaen, men torsdag er det en plads i pokalturneringens kvartfinale, der er på spil.

– Vi spillede selvfølgelig 2-2 mod dem senest, men ud over den kamp, har vi vundet de seneste tre kampe. Energien er god, og selvtilliden er stærk, vi skal bare sørge for at bringe det ud på banen i morgen, slutter 24-årige Divkovic.

Kampen mellem Randers FC og Brøndby IF starter klokken 20, og kan ses på TV3+ og Viaplay.

Eksperter roser Brøndby: De er ved at ændre billedet i mesterskabskampen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P