Mål og Highlights: Fynsk kollaps! OB blev ydmyget af Fredericia

Andreas Alm var tilbage på trænerbænken for OB efter karantæne, og han kunne se hans mandskab blive kørt rundt af FC Fredericia fra NordicBet Ligaen.

Andreas Alm og OB møder FC Fredericia i pokalen

FC Fredericia fra NordicBet Ligaen mødte OB fra Superligaen, men det var ikke til at se på Monjasa Park.

Hjemmeholdet dominerede hele første halvleg, og kom fortjent foran 1-0 ved Nicklas Røjkjær. Fredericia-spillerne fik masser af plads, og var fulde af selvtillid. Derfor var det også fuldt fortjent, da Fredercia scorede til 2-0 efter en halvtimes spil.

OB skiftede tre spillere i pausen, men det blev ikke bedre af den grund. Fredericias Tobias Bach scorede til 3-0 efter 52 minutter, og det burde være blevet både fire, fem og seks nul, men i stedet fik Leroy Owusu pyntet på stillingen for OB efter scoring på frispark.

OB taber 3-1 til FC Fredericia, og er dermed ude af Pokalen.

FC Fredericia 1-0 Odense Boldklub (Nicklas Røjkjær, 8′)

FC Fredericia 1-0 Odense Boldklub (Mikkel Wohlgemuth, stor chance, 10′)

FC Fredericia 2-0 Odense Boldklub (Adam Jakobsen, 28′)

FC Fredericia 3-0 Odense Boldklub (Tobias Bach, 52′)

Se målene her: Hattrick og hjørnesparksmål i højdramatisk pokalkamp