Dortmund slår Skov-løse Hoffenheim i DFB-pokalen

Borussia Dortmund sikrede sig en snæver sejr i DFB-pokalen over Hoffenheim, der var uden en skadet Robert Skov i truppen.

Dortmund sikrede sig videre avancement i DFB-pokalen efter en sejr over Hoffenheim.

Marco Reus blev dagens pokalhelt for Borussia Dortmund, der besejrede Hoffenheim med 1-0 på Signal Iduna Park i DFB-pokalen.

Hoffenheim var uden Robert Skov i truppen, da den danske landsholdsspiller døjede med problemer i akillesenen.

Det var derfor et Skov-løst Hoffenheim-mandskab, der tabte med 1-0 på et mål af Marco Reus i første halvleg.

Her scorede Dortmund-anføreren kampens enlige mål kort før pausen i det 43. minut.

Den smalle 1-0 sejr betyder, at Dortmund er klar til dette års 1/8-finaler i DFB-pokalen, mens Hoffenheim og Robert Skovs pokaleventyr er slut for denne sæson.

Dortmunds næste kamp er lørdag den 4. november, når tyskerne på hjemmebane møder Bayern München til en sand storkamp på Signal Iduna Park.

Hoffenheim står også overfor et af topholdene i denne sæsons Bundesliga, da Bayer Leverkusen skal en tur til PreZero Arena.