CHOK: Bayern sendt ud af DFB-pokalen – besejret af 3. Liga-hold

Bayern München blev helt sensationelt slået ud af den tyske pokalturnering af Saarbrücken fra den tredjebedste række i Tyskland.

Thomas Müller i chok over, at Bayern München røg ud af DFB-pokalen til Saarbrücken fra 3. Liga.

I mod alle odds blev Bayern München onsdag aften sendt ud af den tyske DFB-pokal efter et overraskende 2-1 nederlag til FC Saarbrücken fra 3. Bundesliga.

De tyske mestre fik ellers en fremragende start på kampen, da den rutinerede målræv Thomas Müller scorede til 0-1 efter bare 16 minutter.

Kort før pause lykkedes det dog for mandskabet fra den tredjebedste række i Tyskland at få udlignet, da Patrick Sontheimer scorede til 1-1 i det 46. minut.

I løbet af anden halvleg formåede Bayern ikke at få scoret, og det lignede længe, at kampen måtte ud i forlænget spilletid. Altså lige ind til, at Saarbrücken leverede den helt store overraskelse.

I det sjette minut af dommerens tillægstid blev 34-årige Marcel Gaus den helt store helt, da han scorede det sensationelle mål til 2-1 for Saarbrücken, hvilket blev det sidste og afgørende mål i DFB-pokalens 1/16-finale.

Dermed slutter Bayern Münchens sæson i den tyske pokalturnering, før den nærmest begyndte.

Det betyder samtidig, at sydtyskernes tørke i DFB-pokalen fortsætter. Senest Bayern vandt den tyske pokaltitel var i 2019/2020-sæsonen.