Bundesligaen

Bayern forlænger med endnu et stortalent – får fireårig kontrakt

Den 19-årige defensive midtbanespiller, Aleksandar Pavlovic, har netop underskrevet en professionel kontrakt hos FC Bayern, der strækker sig frem til 2027.

Bayern München har netop forlænget sin kontrakt med 19-årige Aleksandar Pavlovic, som er født og opvokset i München.

Han har spillet for de tyske mestre, siden han blot var syv år gammel, og Pavlovic fik sin Bundesliga-debut i 8-0 sejren over Darmstadt på Allianz Arena i lørdags.

– Jeg er vokset op hos FC Bayern, og jeg er meget glad for nu at have underskrevet min første professionelle kontrakt. Jeg har drømt om dette siden jeg var lille, siger den unge midtbanespiller til klubbens hjemmeside.

Også hos ledelsen er der ikke overraskende glæde over at have sikret sig det unge talents signatur.

– Pavlovic er en teknisk begavet midtbanespiller med meget godt blik for spillet. Han er utrolig ivrig efter at lære, ambitiøs og målrettet i forhold til sine mål. ‘Aleks’ har båret Bayern-trøjen siden han var syv og har passeret alle ungdomshold hele vejen til vores førstehold. Det gør ham til et godt eksempel for vores drenge på akademiet. Vi er meget glade for, at han har underskrevet sin første professionelle kontrakt med os, siger sportsdirektøren i klubben, Christoph Freund.

Pavlovic der kommer fra partnerklubben SC Fürstenfeldbruck har helt præcist skrevet under til 30. juni 2027.

Det er kun få uger siden at Bayern München også forlængede sin kontrakt med stortalentet Frans Krätzig.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P