Premier League

Var en vigtig brik i Leicesters mesterskabssæson: Nu stopper han karrieren grundet manglende tilbud

Den tidligere Chelsea- og Leicester-spiller, Danny Drinkwater, har valgt at indstille karrieren som aktiv fodboldspiller.

Danny Drinkwater stopper som professionel fodboldspiller.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Han har stået uden klub, siden han forlod Chelsea FC i sommeren 2023.

Selv har Danny Drinkwater meldt ud, at han har været på udkig efter en ny udfordring i fodboldverdenen, men ingen har budt sig til for at sikre sig hans underskrift.

Og det har nu fået den 33-årige englænder til trække stikket fra fodbolden. Han stopper således sin aktive karriere.

I en podcast kaldet High Performance fortæller den tidligere Leicester-profil, at han har valgt at sige stop, da det rigtige tilbud ikke er kommet hans vej.

– Jeg vil gerne annoncere mit karrierestop fra professionel fodbold. Det har nok været længe undervejs, især med det seneste år in mente, men jeg synes, det er tid til at gøre det officielt nu, siger Danny Drinkwater og fortsætter:

– Jeg synes, jeg har været i limbo for længe. Jeg har ønsket at spille videre, men ikke fået mulighederne for at spille på et niveau, hvor jeg følte mig værdsat. Jeg har haft en del tilbud fra Championship-klubber, men det var ikke noget, jeg virkelig brændte for. Det rørte ikke noget i mig.

Medie: Erik ten Hag reserve på vej til konkurrenter i toppen af Premier League

Danny Drinkwaters storhedstid kom i 2016, da han sammen med Leicester City overraskede alle og tog Premier League-titlen.

Siden blev det til et skifte til Chelsea, hvor det aldrig rigtig blev til succes for Drinkwater, som ad flere omgange blev sendt på lejeophold i diverse mindre Premier League- eller Championship-klubber.

I Leicester City, hvor Drinkwater spillede størstedelen af sine kampe i løbet af karrieren, noterer han sig for 218 kampe med 15 mål og 23 assists til følge. Han fik desuden også tre landskampe for England.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P