Rangers haler ind på Celtic efter vildt comeback

Rangers havde søndag chancen for at hale ind på Celtic i toppen af den skotske Premiership, og den mulighed greb de i et voldsomt comeback mod Hearts.

Rangers i vildt comeback mod Hearts.

Allerede efter ti kampe begynder der at tegne sig et billede i den skotske Premiership.

Som så mange gange tidligere viser det billede ét suverænt mandskab i form af Celtic, og sådan ser det også ud til at blive i år. Søndag blev der dog ydet førstehjælp til spændingen i toppen, da Rangers efter et voldsomt comeback besejrede Hearts med 2-1.

Celtic måtte lørdag nøjes med 0-0 i udekampen mod Hibernian, og dermed var der to point at hente for Rangers søndag.

Ligesom det var tilfældet for Celtic lørdag, så mødte også Rangers et hold fra hovedstaden Edinburgh, da Hearts havde lagt vejen forbi Ibrox, og det var gæsterne, der allerede efter fem minutters spil tog føringen på mål af Lawrence Shankland.

Rangers-anfører James Tavernier brændte i første halvlegs overtid et straffespark, men den 31-årige forsvarsspiller tog revanche, selvom den lod vente på sig.

Først med ét minut tilbage af den ordinære spilletid udnyttede selvsamme Tavernier nemlig et nyt straffespark, og tre minutter inde i overtiden sørgede anføreren så for oplægget til brasilianske Danilossejrsmål.

Med sejren haler Rangers altså ind på Celtic i toppen, hvor der nu er fem point imellem de to Glasgow-klubber.