Mbappé afværger pointtab – sikrer PSG sejren med sen scoring

Paris Saint-Germain var snublende tæt på at smide point søndag eftermiddag, men Kylian Mbappé ville det anderledes.

Kylian Mbappé blev helten for PSG mod Brest.

Paris Saint-Germain er ikke ligefrem kommet flyvende ud af starthullerne i denne sæson.

Søndag eftermiddag var det særdeles tæt på at blive til et nyt pointtab for den franske storklub, da Brest bød op til dans.

På en sen scoring af Kylian Mbappé fik PSG dog med nød og næppe sikret sig de tre point med en 2-3-sejr.

Efter en halv time viste måltavlen ellers 0-2 til PSG, da først purunge Warren Zaire-Emery og dernæst Kylian Mbappé havde bragt storklubben i front.

Kort før pausen fik hjemmeholdet dog reduceret, og Brest kunne derfor gå ned i omklædningsrummet med et spirrende håb og tro på tingene.

Allerede syv minutter inde i 2. halvleg høstede hjemmeholdet så frugten, da Jeremy Le Douaron gjorde det til 2-2.

Det lignede efterfølgende længe en pointdeler, men i bedste storklubs-stil fik PSG raget sejren til sig til allersidst.

Her brændte Kylian Mbappé ellers sit forsøg fra 11-meterpletten, men den franske stjerne kom først over returbolden, hvor det lykkedes ham at få scoret til 2-3.

Liverpool-stjernes forældre kidnappet i Columbia: Nu er hans mor i sikkerhed

Med sejren og de tre point ligger PSG nu på andenpladsen i Ligue 1, et enkelt point efter Nice på førstepladsen. AS Monaco kan dog overhale Mbappé og co. med en sejr senere søndag.