Mål og Highlights: Vejle og Viborg delte i intens men uskøn affære

Vejle så længe ud til at tage et stort skridt mod midten af superligatabellen, men en stor forsvarsfejl gav Viborg mulighed for at få et point med fra besøget hos oprykkerne.

Superligakampen mellem Vejle Boldklub og Viborg FF på Vejle Stadion i Vejle søndag den 29. oktober 2023

Vejle har tidligere i sæsonen spillet kampe, hvor spillet har været til flere point. Søndag skulle vejlenserne omvendt være glade for at få 1-1 mod Viborg.

Oprykkerne fra Nørreskoven bragte sig foran midtvejs i første halvleg ved congolesiske Yeni Atito N’Gbakoto, og flere mål blev det ikke til i en lige første halvleg.

I anden halvleg lagde gæsterne et tung pres, men der skulle en stor fejl til, før det lykkedes Anosike Ementa at prikke bolden i nettet. Vejle-målmand Nathan Trott spillede en alt for presset bold ud i fødderne på Hamza Barry, og den lille gambianer blev fysisk overmatchet i den direkte duel med Ementa, der med ydersiden af højrefoden lagde bolden i mål til slutresultatet 1-1.