NordicBet Ligaen

Mål og Highlights: Fredericias vanvidscomeback ødelagde vildt Oliver Drost-show

FC Helsingørs Oliver Drost stjal helt og aldeles opmærksomheden i første halvleg af NordicBet Liga-kampen mod FC Frederica, men gæsterne leverede et mindre mirakel i anden halvleg.

FC Helsingør logo

Forud for lørdagens kamp mod FC Fredericia var det 744.480 minutter siden, at Oliver Drost senest havde scoret et ligamål.

Lørdag aften scorede han tre på bare 17 minutter, men alligevel fik FC Helsingør ikke fuldt udbytte af kampen, som var den første med cheftræner Alvaro Santos ved roret.

Cheftræner stopper i Helsingør – FCK-legende overtager roret

Efter 11 ligakampe uden sejr scorede Oliver Drost tre mål i de sidste 17 minutter af første halvleg. FC Fredericia reducerede ved Emilio Simonsen, inden Drost efter 74 minutters spil blev udskiftet. Adam Jakobsen reducerede yderligere for Fredericia, inden Tobias Bach fire minutter inde i overtiden sørgede for udligningen og slutresultatet 3-3.

..De resterende mål fra kampen følger snarest..