Mål og Highlights: Leragers rekordscoring satte gang i FCKs afklapsning af Hvidovre

Lukas Lerager satte ny F.C. København-rekord, da Hvidovre blev sendt hjem fra Parken med et klart nederlag.

Lukas Lerager leverede en lynscoring i superligakampen mellem F.C. København og Hvidovre.

Lukas Lerager leverede den hurtigste F.C. København-scoring nogensinde.

Midtbaneslideren bragte hjemmeholdet foran mod Hvidovre IF efter bare 14 sekunder og sendte københavnerne på kurs mod en sikker 4-0-sejr.

Danskeren blev sendt i dybden af sin norske holdkammerat Mohammed Elyounoussi. Her udnyttede han boldens opspring og lobbedede den elegant over fremadstormende Filip Djukic i Hvidovre-målet.

Efter 13 minutter blev ondt værre for gæsterne, da Lerager igen viste sig frem. Denne gang med et oplæg til Victor Claesson, der fordoblede føringen.

Herefter slækkede FCK’erne lidt på gassen indtil midtvejs i anden halvleg.

Her blev Roony Bardghji spillet i himlen af Rasmus Falk efter 69 minutter. Fra kanten af det lille felt bragte svenskeren sig op på andenpladsen på topscorerlisten med sit syvende superligamål i sæsonen.

Hvis ikke kampen var lukket med den scoring, blev den definitivt afgjort, da Orri Oskarsson var først på en retur og gjorde det til 4-0 med to minutter tilbage af den ordinære spilletid.