3F Superligaen

Hoff Thorup håber på skarp FCN-offensiv: Tager til Brøndby for at vinde

FC Nordsjælland gæster søndag Brøndby Stadion, hvor der står vigtige point på spil i Superligaens topstrid.

Johannes Hoff Thorup håber på en sejr i Brøndby.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Superligaens fem øverste hold ligger indenfor fire points afstand af hinanden.

Med andre ord står der altså vigtige point på spil, når FC Nordsjælland gæster Brøndby IF søndag.

Her kan Farum-klubben med en sejr komme op på samme antal point som Brøndby, mens hjemmeholdet derimod kan slå et hul på seks point ned til FC Nordsjælland med en sejr.

Efter tre uafgjorte og et nederlag blev det senest til en tiltrængt sejr for FC Nordsjælland i Superligaen, da Viborg FF blev besejret.

Tidligere på måneden blev det også til en storsejr i Conference League, da Ludogoretz blev sendt hjem med et 7-1-nederlag i bagagen. Torsdag blev det til endnu en europæisk triumf, da FCN sejrede med 0-2 over Trnava.

Sejrene og særligt målene er da også noget af det, som skaber tro på tingene i FCN.

– Vi kan selvfølgelig tage noget med fra sejren i Slovakiet. Nu har vi leveret to gode udebanekampe i streg, hvor vi har vundet begge kampe 2-0 med en god defensiv base i begge opgør. Så det bliver igen vigtigt for os at holde den gode, defensive struktur på søndag mod Brøndby, da det er udgangspunktet for en god præstation.

– Jeg synes, det har været virkelig positivt at se vores offensive formåen på det seneste, hvor det er blevet bedre og bedre over de sidste par kampe. Det bliver selvfølgelig også vigtigt for os være skarpe offensivt på søndag, da vi tager til Brøndby med en ambition om at vinde, siger FCN-cheftræner Johannes Hoff Thorup til klubbens egen hjemmeside.

FCN-helt efter pragtkamp: En god måde at vise mig frem

Kampen mellem FC Nordsjælland og Brøndby IF fløjtes i gang på Brøndby Stadion søndag klokken 18.00 og kan ses på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P