Dansk hattrick og målfest i Anderlechts sejr over Leuven

Anders Dreyer og Kasper Dolberg stod for fire af Anderlechts fem mål i sejren over Leuven lørdag aften.

Dolberg og Dreyer scorede begge for Anderlecht mod Leuven.

Det startede skidt, men danskerne i Anderlecht fik hurtigt vendt bøtten.

I hjemmekampen mod OH Leuven måtte Kasper Schmeichel allerede efter seks minutters spil indkassere kampens første mål, men heldigvis for Anderlechts danskerkoloni blev det ikke til flere mål imod men derimod fem mål for.

Anders Dreyer udlignede seks minutter efter udeholdets føringsmål, og tre minutter før pausen gjorde selvsamme Dreyer det også til 2-1, da hans indlæg fik lov at sejle hele vejen ind ved fjerneste stolpe.

I starten af anden halvleg ville Kasper Dolberg lege med, da han fik en lang tå på Ludwig Augustinssons hovedstød.

Syv minutter inde i anden halvleg ville Mario Stroeykens så bevise, at Anderlecht rent faktisk er et belgisk hold, da han reelt lukkede kampen med sin scoring til 4-1.

Anders Dreyer var dog ikke færdig, for mens Brian Riemer pillede både Stroeykens, Dolberg og Thorgan Hazard fra banen, så fik Dreyer lov til at blive og jagte sit hattrick. Og et hattrick – det fik han!

Fire minutter før tid sendte den 25-årige dansker med en følt venstrebensafslutning bolden smukt i mål fra feltkanten.

Med sejren er Anderlecht tilbage på sejrssporet efter sidste rundes nederlag til Standard Liege. Bruxelles-klubben har dog fortsat ét point op til Royale Union Saint-Gilloise, som søndag møder bundholdet Westerlo, på førstepladsen.