Premier League

Medie: Klubber fra Saudi-Arabien lurer på to af Premier Leagues største stjerner

To af Premier Leagues allerstørste profiler er på blokken i Saudi-Arabien. Én forventes at skifte i løbet af 2024, mens den anden vil ventes at blive tilbudt en lukrativ aftale.

Mohamed Salah og Kevin De Bruyne på blokken i Saudi-Arabien
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Handlen er ikke på plads endnu, men en transfer ‘forventes at gå igennem’ i løbet af 2024.

Sådan lyder melding i Football Insider fredag, som er kommet i besiddelse af oplysninger, der tyder på, at Mohamed Salah snart er fortid i Liverpool og tilslutter sig en klub i Saudi-Arabien.

Mohamed Salah har tidligere i løbet af transfervinduet denne sommer været meldt på blokken i den saudiarabiske klub, Al-Ittihad, som blev meldt klar til at smide et vanvidsbud på den 31-årige egypter. Liverpool skulle have afvist tilnærmelserne denne sommer, men anderledes forventes det at se ud i det nye år.

Men Mohamed Salah er formentlig ikke den eneste, der kan forlade Premier League til fordel for den bedste liga i Saudi-Arabien i den nærmeste fremtid.

Faktisk kan Football Insider ligeledes fortælle, at en anden Premier League-stjerne i form af Kevin De Bruyne også skulle være yderst interessant for klubberne i Saudi-Arabien.

Der meldes dog intet om, hvilken specifik klub, der skulle have den 32-årige belgier i kikkerten. Det forventes dog, at et stort bud fra Saudi-Arabien vil lande på Citys profil i den nærmeste fremtid.

Mohamed Salah er fortsat på kontrakt i Liverpool frem til sommeren 2025. Det samme gør sig i øvrigt gældende for Kevin De Bruyne i Manchester City.

Både Mohamed Salah og Kevin De Bruyne er blandt de spillere, der har lavet flest mål og assists kombineret i Premier League i løbet af de seneste 10 år.

Se hvor de placerer sig på listen, og hvilke andre Premier League-profiler, der har fundet vej til listen, herunder

Liste: Disse spillere har lavet flest mål og assists kombineret i Premier League de seneste 10 år

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P