3F Superligaen

Grønning om svær Viborg-periode: Vi går ikke i panik

Der er ingen panik at spore hos Viborg FF's anfører, Jeppe Grønning, til trods for at klubben ikke har fået den ønskede start på sæsonen.

Jeppe Grønning går ikke i panik over dårlig sæsonstart for Viborg FF
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Det går ikke helt så godt i denne sæson, som man måske havde håbet i Viborg FF.

Den seneste sæson ledte cheftræner Jacob Friis Kløverklubbens tropper til en flot fjerdeplads i Superligaen, men i denne sæson begynder klubben så småt at blive presset i forhold til overhovedet at spille sig i Mesterskabsspillet.

Klubben placerer sig således i skrivende stund på en niendeplads i Superligaen med 12 point i 12 kampe. Det efterlader et hul på fire point ned til Vejle Boldklub under nedrykningsstregen, mens AGF på ligaens sjetteplads er fem point foran.

Det er dog ikke noget, der bekymrer klubbens anfører Jeppe Grønning. Der er således ingen panik i Viborg, fortæller han fredag eftermiddag på klubbens hjemmeside.

– I forhold til de standarder, vi har sat for os selv i de seneste sæsoner, så er tingene lidt sværere lige nu. Det er på nogen vis ret naturligt, men selvfølgelig samtidig også lidt frustrerende. Det er dog ikke noget, vi går i panik over. Der er nogle ting rent spillemæssigt, der er blevet bedre i løbet af sæsonen, og så er der stadig nogle andre ting, hvor vi stadig ikke er dygtige nok, hvilket har gjort, at vi ikke har fået så mange point som ønsket, fortæller hn og fortsætter:

– Det ændrer ikke på, at vores fokus er på træningsbanen, og på hvordan vi kan forbedre os som hold. Vi arbejder videre, og vores tilgang er på præcis samme måde som før. Det var også sådan, vi gjorde i sidste sæson, da resultaterne var bedre, så vi ryster ikke på hånden eller ændrer på vores dagligdag. Vi analyserer tingene og forsøger at blive bedre hver dag, og der er nogle relationer, der begynder at se bedre ud, og så er der ting, vi skal have justeret meget hurtigt.

Jeppe Grønning og co. skal forsøge at hente vigtige point, når klubben møder Superligaens øjeblikkelige 11. plads fra Vejle Boldklub denne weekend.

Kampen fløjtes op søndag klokken 14:00 og kan følges direkte på TV3 SPORT og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P