Anderlecht belønner Jesper Fredberg med ny kontrakt

Den belgiske storklub Anderlecht kan fredag eftermiddag fortælle, at man er nået til enighed om en kontraktforlængelse med klubbens danske fodbolddirektør, Jesper Fredberg.

Jesper Fredberg forlænger sin kontrakt med Anderlecht
Foto: www.rsca.be

Han har været en vigtig del af at få vendt skuden i Anderlecht, og nu belønnes han med en ny kontrakt.

Således kan Anderlecht fredag eftermiddag fortælle, at man har valgt at forlænge aftalen med klubbens danske fodbolddirektør, Jesper Fredberg.

Jesper Fredbergs kontrakt stod til at udløbe til sommer, men det er der nu ændret på. Det oplyses dog ikke, hvor langt ud i fremtiden den nye aftale mellem parterne gælder. Det påpeges dog, at der er tale om en længerevarende kontrakt.

Ifølge B.T.‘s oplysninger så skulle aftalen sågar være helt uden udløbsdato. Det er dog ikke noget, der endnu er blevet bekræftet.

Jesper Fredberg overtog posten som fodbolddirektør i Anderlecht fra januar 2023, hvor Anderlecht befandt sig i en noget uvant position. Klubben flirtede på daværende tidspunkt med nedrykningsstregen og var samtidig presset økonomisk.

Et af flere vendepunkter var blandt andet, da Jesper Fredberg og Anderlecht i sommer kunne sælge målmanden Bart Verbruggen til Premier League-klubben Brighton for hele 20 millioner euro – svarende til omkring 150 millioner kroner.

Salget, som siges at være blandt de største i både klubben og den belgiske ligas historie, skulle have rettet gevaldigt op på klubbens ellers skræntende økonomi.

Kasper Dolberg skuffet: Vidste ikke vi ku’ være så dårlige

Jesper Fredberg har siden sin ankomst til Anderlecht hentet en række profiler til klubben.

Blandt andet har flere danskere taget turen til den belgiske storklub. Det gælder for Anders Dreyer, Thomas Delaney, Kasper Dolberg og senest Kasper Schmeichel. Alle ledes af klubbens danske cheftræner Brian Riemer, som også fik forlænget sin kontrakt for kort tid siden.

Anderlecht har fået en fin start på indeværende sæson, hvor klubben i skrivende stund indtager en andenplads i Jupiler Pro League med 21 point i 11 kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P