Se O’Rileys flotte assist: Celtic spillede uafgjort mod Atletico i målrigt opgør

Celtic og Matt O'Riley tørnede onsdag aften sammen med Atletico Madrid i Champions Leagues gruppe E, og her markerede den danske landsholdsspiller sig flot.

Matt O'Riley assisterede, da Celtic spillede uafgjort mod Atletico Madrid

Celtic har endnu ikke vundet i dette års Champions League, men var foran to gange mod Atletico Madrid onsdag aften.

Brendan Rodgers’ mandskab kom foran allerede efter fire minutter ved Kyogo Furuhashi på et elegant oplæg fra danske Matt O’Riley. Føringen holdte indtil det 25. minut, hvor Antoine Griezmann udlignede for madrilenerne.

Få minutter senere bragte Luis Palma skotterne foran igen, men midtvejs i anden halvleg fik gæsterne på ny udlignet, denne gang ved Alvaro Morata.

Og på trods af en udvisning til Atletico Madrids Rodrigo de Paul i de sidste minutter af kampen, så fik Celtic ikke udnyttet overtallet.

Derfor endte kampen 2-2, og Celtic er altså fortsat uden sejr i dette års udgave af Champions League. Næste kamp for skotterne er 7. november i det omvendte opgør mod Atletico Madrid.

Se O’Rileys assist øverst i artiklen.

Mål og Highlights: Newcastle taber hæsblæsende kamp til Dortmund efter nervepirrende afslutning