NordicBet Ligaen

Officielt: Hobro forlænger med profil

NordicBet Liga-klubben Hobro IK kan onsdag eftermiddag fortælle, at man er nået til enighed om en kontraktforlængelse med Laurs Skjellerup.

Hobro forlænger med Laurs Skjellerup
Foto: Hobro IK

Hobro Ik kan onsdag eftermiddag præsentere en kontraktforlængelse med en af klubbens profiler.

Således kan den nordjyske NordicBet Liga-klub nu fortælle på sin hjemmeside, at man er nået til enighed med den 21-årige angriber, Laurs Skjellerup, om en forlængelse af samarbejdet.

Det oplyses, at parterne er blevet enige om en kontrakt, der nu strækker sig frem til sommeren 2027.

Laurs Skjellerup skiftede til Hobro IK fra Randers FC tilbage i sommeren 2022. Her underskrev han en kontrakt frem til sommeren 2025, og det er netop denne aftale, der nu forlænges med to år yderligere.

– Jeg er glad og stolt over den tillid, som Hobro IK og trænerteamet har vist mig. Der er ingen tvivl om, at mit hjerte er gult og blåt, og det at repræsentere min barndomsklub er stort for mig, indleder Laurs Skjellerup og fortsætter:

– Derfor er jeg også enormt motiveret og opsat på hele tiden at udvikle mig og hjælpe Hobro IK med at opnå klubbens målsætninger. Jeg håber at jeg kan bidrage med endnu flere sejrsgivende mål og på denne måde bidrage til holdet.

Laurs Skjellerup er fast mand i Hobro IK’s startopstilling, hvor han har deltaget i samtlige NordicBet Liga-kampe i denne sæson. To mål er det blevet til i 13 kampe.

Siden sit skifte til Hobro har Skjellerup spillet 47 kampe for klubben med seks mål til følge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P