Medier storroser Eriksen: Han genoplivede Manchester United

Flere internationale medier har store roser tilovers for Manchester Uniteds Christian Eriksen efter Champions League-opgøret mod F.C. København.

Christian Eriksen høster store roser for sin præstation mod F.C. København i Champions League.

Han‘gjorde en kæmpe forskel’ og ‘genoplivede Manchester United’.

De rosende ord er mange rettet mod den danske Manchester United-spiller Christian Eriksen efter tirsdagens Champions League-opgør mellem Manchester United og F.C. København.

Manchester United havde store problemer med at sætte sit spil op i løbet af kampen, og FCK havde flere muligheder for at bringe sig i front. Men i kampens pause valgte Uniteds cheftræner, Erik ten Hag, at sende den 31-årige danske midtbanestyrmand på banen. Og det gjorde han rigtig klogt i, mener flere medier dagen derpå.

Rosen er nemlig stor, når der snakkes om Christian Eriksen efter tirsdagens opgør. Og den danske landsholdsprofil endte da også med at tage titlen som kampens spiller, til trods for at det kun blev til 45 minutter på banen.

Se en række af mediernes reaktioner på Christian Eriksens præstation her:

Manchester Evening News (Karakter: 8/10): ‘Gjorde en kæmpe forskel for Manchester United. Han var selv tæt på at score, efter at han kom på bane, leverede flere gode afleveringer og lagde flot op til Harry Maguires mål med et skarpt indlæg.’

Eurosport (Karakter: 8/10):‘Værternes midtbanespiller bragte meget mere balance på holdet, da han kom på banen i anden halvleg. Indlægget til Harry Maguires mål var fremragende, og så var det uheldigt, at han ikke selv fik scoret.’

The Sun (Karakter: 7/10): ‘Danskeren genoplivede United, efter at han kom på banen i anden halvleg. Efter Eriksens entré dominerede United på midtbanen, og han var tæt på selv at få scoret med sit fremragende skud, der tvang Kamil Grabara ud i en flot redning.’

Sky Sports (Karakter 7/10): ‘Han hjalp Manchester United til at finde sit spil. Han var selv tæt på at score og tvang en topredning ud af Kamil Grabara. Og så leverede han en flot assist til Harry Maguire.’

The Telegraph (Ingen karakter): ‘Harry Maguire og André Onana tager nok overskrifterne (for sejrsmålet og straffesparksredningen, red.), men den helt store forskel for United skal findes hos en dansker; Christian Eriksen. Eriksen blev skiftet ind i pausen og erstattede en dårligt spillende Sofyan Amrabat. Eriksen sørgede for den list og kreativitet, der manglede på United-holdet og var absolut kampens spiller.’

Manchester United endte som bekendt med at sejre mod F.C. København med 1-0 hjemme på Old Trafford.

Kampens enlige mål blev sat ind af udskældte Harry Maguire, og så diskede en anden udskældt United-skikkelse i form af målmand André Onana op med en straffesparksredning i kampens døende minutter.

Manchester Uniteds manager, Erik ten Hag, havde også rosende ord tilovers for Christian Eriksen efter opgøret. Se interviewet i videoen øverst i artiklen

Mål og Highlights: Vanvittigt drama! FCK brænder straffe i tillægstiden og taber til Manchester United