Premier League

Medie: Everton FC risikerer fatal pointstraf

Et brud på Premier Leagues regler om finansiel bæredygtighed kan betyde at Everton FC får fratrukket yderst vigtige point i den i forvejen hårde kamp for overlevelse i Premier League.

Everton FC stirrer ind i stor pointstraf
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

3,18 millarder kroner.

Så stort et økonomisk tab har Everton FC registeret over en 10 årig periode – og det er over 2,29 milliarder mere, end hvad Premier League tillader.

Og det kan få fatale konsekvenser for Liverpool-klubben, der kun lige akkurat redde tilværelsen i Premier League i seneste sæson, og som også roder rundt i den tunge ende i denne sæson.

For det er en stor pointstraf, Everton FC potentielt stirrer ind i.

Den engelske avis The Telegraph erfarer, at en uafhængig kommision lige nu undersøger de finansielle forhold i Everton FC gennem de seneste ti år.

Og finder kommisionen The Toffees skyldige for brud på de finansielle regler for profit og bæredygtighed, så kan Everton risikerer en 12 points straf.

Det vil lige nu betyde, at Evertons foreløbige syv point i sæsonen bliver til minus fem point, og det vil selvsagt placere Sean Dyches mandskab på rækkens sidste plads.

Avisen skriver, at Everton FC har understreget overfor den uafhængige kommision, at de har overholdt alle gældende regler. Afgørelsen træffes senere i år.

Mål og Highlights: Overgearet Young så rødt, da Liverpool sejrede i Merseyside derby

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P