Premier League

Klopp giver skadesopdatering: Profil er klar til kamp igen

Liverpool-manager Jürgen Klopp giver onsdag eftermiddag en opdatering på skadessituationen i Liverpool, hvor en profil er klar til comeback.

Jürgen Klopp opdaterer på Cody Gakpo- og Andy Robertson-skader
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Han har været ude siden opgøret mod Tottenham Hotspur i slutningen af september måned.

Men nu er den hollandske Liverpool-offensiv, Cody Gakpo, igen tilbage i truppen og er kampklar til klubbens kommende kamp i Europa League.

Det bekræfter Liverpools manager, Jürgen Klopp, på onsdagens pressemøde frem mod torsdagens Europa League-kamp mod franske Toulouse.

Her giver den tyske manager en opdatering på skadessituationen i Merseyside-klubben, hvor flere profiler døjer med nogle udfordringer.

Én af dem har som sagt været Cody Gakpo, men også Andy Robertson var i fokus under dagens pressemøde. Andy Robertson er senest blevet opereret for en skulderskade – en skade der ventes at holde ham på sidelinjen i 10-12 uger. Alligevel havde Klopp lidt godt nyt at melde.

– Cody Gakpo er tilbage i fuld træning nu. Det har han været siden søndag. Det betyder, at han vil være tilgængelig for truppen, der møder Toulouse på torsdag. Om vi vurderer, at det giver mening, må vi se på, fortæller Jürgen Klopp og fortsætter:

– Andy Robertson er blevet opereret, og det gik så godt, som vi kunne have håbet på. Så det er selvfølgelig meget positivt. Hans genopretning starter, når han vågner. Jeg tror, ​​det hele skete her til morgen. Det er egentlig det, jeg kan sige på nuværende tidspunkt. Vi ved ikke med sikkerhed, hvor lang tid det vil tage, men nu er det første skridt overstået.

Liverpool er rød: Klopp og Salah dominerer Everton – bedste stime siden 1976

I samme forbindelse kunne Jürgen Klopp ligeledes fortælle, at den nuværende status på Thiago Alcantara og Stefan Bajcetic er, at ingen af de to træner med holdet for nu.

Jürgen Klopp og Liverpool skal som sagt i aktion torsdag aften i Europa League. Her gæster franske Toulouse Anfield i et opgør, der fløjtes i gang klokken 21:00. Kampen kan følges direkte på TV2 SPORT og TV2 PLAY.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P