Champions League

Højlund-historie: Det er en fantastisk følelse

Tirsdag var en stor dag i Højlund-familien, hvor to af de tre Højlund-brødre stod overfor hinanden på Old Trafford i Champions League-kampen mellem Manchester United og FCK.

Rasmus Højlund imod sin tidligere klub, FCK.
Foto: Dave Thompson/AP/Ritzau Scanpix

Tirsdag aften var en historisk dag i Højlund-familien.

Her kom brødrene Rasmus og Oscar Højlund begge på banen på mytiske Old Trafford i Champions League-opgøret, hvor Manchester United på dramatisk vis slog FC København 1-0.

Og selvom de ikke var på banen på samme tid, var Rasmus Højlund ikke i tvivl om, hvordan det føles at have spillet sammen med sin bror.

– Det er en fantastisk følelse at have været på den samme bane som min bror. Det er en utrolig fornemmelse.

Oscar Højlund er enig med sin storebror, men han påpeger også, det var ærgerligt, at Rasmus netop var blevet skiftet ud, inden lillebror Oscar kom på banen.

– Vi snakkede selvfølgelig om, at det var ærgerligt, vi ikke lige var inde på banen samtidig, så vi kunne have fået en duel eller to.

Den tredje Højlund-bror, Emil Højlund, spillede tidligere tirsdag for FCK’s U19-hold, hvor han var med til at slå Manchester Uniteds U19-hold i Youth League.

Før Rasmus Højlund i januar sidste år forlod FCK til fordel for østrigske Sturm Graz, var de to brødre holdkammerater i hovedstadsklubben.

Du kan se alle højdepunkter fra kampen ved at klikke herunder:

Mål og Highlights: Vanvittigt drama! FCK brænder straffe i tillægstiden og taber til Manchester United


Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P