Cheftræner i hollandsk storklub bekræfter: Vi forsøgte at hente Isaksen

Feyenoord-cheftræneren, Arne Slot, bekræfter onsdag, at han i sin tid forsøgte at hente Gustav Isaksen i FC Midtjylland.

Feyenoord ville også købe Gustav Isaksen.
Foto: Russell Cheyne/Reuters/Ritzau Scanpix

I sommeren 2023 blev det en realitet.

Gustav Isaksens længe ventede skifte til en stor klub i udlandet faldt på plads, og han kunne skifte de hjemlige rammer i FC Midtjylland ud med Serie A-fodbold i den italienske storklub Lazio.

Men faktisk var Lazio ikke den eneste klub, der havde interesse og forsøgte at få fingrene i Isaksen denne sommer. Det bekræfter den hollandske storklub Feyenoords cheftræner, Arne Slot, denne onsdag.

I forbindelse med onsdagens Champions League-kamp mellem Feyenoord og Lazio faldt snakken på Lazios 22-årige dansker. Og her kunne Arne Slot ikke holde sig tilbage.

– Gustav Isaksen var en spiller, vi kiggede på med stor interesse, men vi måtte hurtigt sande, at det ikke var muligt for os at hente ham, siger Arne Slot.

Dertil uddyber han med en forklaring på, hvorfor det ikke var muligt at lande en spiller som Isaksen. En klub som Lazio har nemlig ifølge Slot midler, som Feyenoord ikke kan hamle op med.

– Lazio skrev også kontrakt med en angriber (Taty Castellanos), fordi de manglede Immobile en del af sidste år og ikke havde en erstatning for ham. De erstattede også Sergej Milinkovic-Savic ved at hente to meget gode spillere, siger han med henvisning til Daichi Kamada og Matteo Guendouzi, forklarer han.

Isaksen er blæst bagover: Meget højere niveau end forventet

Ifølge Transfermarkt betalte Lazio omkring 12 millioner euro for Isaksen, hvilket svarer til i omegnen af 90 millioner kroner.

Der har dog været forlydender om, at prisen skulle have rundet de 100 millioner danske kroner og reelt kan ende på omkring 125 millioner kroner, hvis en række bonusser indløses.

Gustav Isaksen står indtil videre noteret for ni kampe i Lazio-trøjen. Her er det endnu ikke blevet til hverken mål eller assists. Han er fortsat på kontrakt i klubben frem til sommeren 2028.

Gustav Isaksen har indtil videre fået minutter i Lazios to foregående Champions League-kampe. Onsdag aften venter Feyenoord – et opgør som fløjtes op klokken 18:45 og kan følges direkte på TV3 SPORT og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P