Bundesligaen

Yussuf Poulsen efter forlængelse: Jeg er stadig glad for RB Leipzig

Yussuf Poulsen har tirsdag forlænget sin kontrakt med tyske RB Leipzig, efter en sommer fyldt med spekulationer om en afsked. Og forlængelsen glæder Poulsen.

Soccer - Bundesliga - RB Leipzig v Hertha BSC - Red Bull Arena, Leipzig, Germany - September 25, 2021 RB Leipzig's Yussuf Poulsen celebrates scoring their second goal REUTERS/Annegret Hilse DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.

Yussuf Poulsen kom til RB Leipzig, da han var 18 år i 2013.

Dengang lå RB Leipzig i 3. Bundesliga, men siden da er udviklingen for Poulsen og den tyske klub kun gået en vej. Fremad.

Poulsen været ind og ud af startsopstillingen gennem lange perioder, men alligevel er danskeren stadig glad for RB Leipzig, og derfor forlængede han tirsdag kontrakten med klubben indtil 2024.

Yussuf Poulsen har døjet med skader tidligere, og det er nu en glad og skadesfri Yussuf Poulsen, der udtaler sig til klubben om forlængelsen.

– Jeg sagde for nylig: Jeg er stadig vil glad for RB Leipzig! Jeg er endelig skadesfri igen og kan derfor hjælpe mit hold på banen på den lange bane, udtaler danskeren.

– Der er masser af sjov på holdet, og jeg ser frem til hver en træning, hver en kamp og hver en ny udfordring fortæller Yussuf Poulsen.

Yussuf Poulsen er foreløbigt noteret for 370 kampe i førsteholdstrøjen med 85 mål og 65 assists til følge.

Bekræftet: Yussuf Poulsen forlænger med RB Leipzig

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P